Så er min helt egen XT3 kollektion endelig på gaden!

Dragt korte ærmer

Designet:

Målet med Kollektionen var at lave et stilrent og tidsløst kit, som ser lækkert ud på alle. Samtidigt skulle det også symbolisere Danmark og OL, som er det jeg personligt kæmper for.

Vi lod os inspirere af den succesfulde ultra-serie og valgte den samme sorte baggrund, dog med et lille mønster. De tre striber om lår og arm symboliserer naturligvis det danske flag. Vi har taget OL ringene med om overarmen, de sidder der både som et slag i kampen for at gøre inlineskating til en Olympisk sport, men også for at symbolisere min personlige rejse mod OL på isskøjter.

Materialerne:

Det er som altid de bedste materialer fra XT3. Hele sættet er lavet i stræk- og åndbart materiale, som samtidigt beskytter mod UV-stråler. Elastikkerne er brede, så de ikke strammer, uden at flagre. Lynlåsen sidder på fronten for at optimere aerodynamikken, og kraven er cuttet af, af samme grund. Lynlåsene er magnetic-lock, så de ikke bevæger sig eller irriterer og så er det med flatlock syninger for maksimal komfort og aerodynamic.

Service og garanti:

XT3’s materialer er af så høj kvalitet at de sælges med Crash-Back. Hvis du styrter og ødelægger tøjet, vil du altså modtage nyt!* Dette er noget helt unikt ved XT3’s service. Der er livstidsgaranti på hele sættet, så du behøver ikke frygte for at lynlåsen sidder fast eller at syningerne går op.

Kollektionen består af:

Cykelbukser 850kr
Cykeltrøje (korte ærmer) 700kr
Inline dragt 1100kr
Inline dragt med lange ærmer og kompression 2300kr
jakke 850kr
kombi-jakke (aftagelige ærmer og vind/vand sikker) 1100kr
Lange tights med seler 700kr
Løse ærmer 250kr
Hals-varmere 125kr*
Strømper 140kr*

Bestillinger modtages gennem facebook eller gmail: viktor.thorup@gmail.com

**:Strømper og halsvarmere er kun ved stor interesse!

*: Gælder ikke inline og licenscykling.

Jersey korte ærmer

Bib-shorts